Vooraankondiging Heaven Open Air & Heerenveen Live

Beste buurtbewoner,
In 2022 vinden er twee evenementen plaats op het P6 terrein In Heerenveen. Na een lange moeilijke periode is er weer perspectief voor de evenementen sector. We willen u graag informeren over onze plannen.
Heaven Open Air vindt tradioneel weer plaats op Hemelvaartsdag & de avond ervoor. Eenmalig verlengen we het evenement naar drie dagen. Op de vrijdag organiseren we samen met de gemeente Heerenveen een eenmalige jongereneditie van Heaven Open Air. (14 t/m 17 jaar)
Heaven Open Air 2022.
Woensdagavond 25 mei: 18:00 – 01:00 (25+) (Back To The 90s & 00s)
(Met o.a Mental Theo, DJ Paul Elstak & Vengaboys)
Donderdag 26 mei: 14:00 – 00:00 (18 – 30) (met o.a Kris Kross Amsterdam, Tabitha, Flemming & Broederliefde)
Vrijdag 27 mei: 16:00 – 23:00 (Tieneravond) (eenmalige 3e dag)
Voor de woensdagavond en donderdag zullen we weer een kortingsactie opzetten, dit communiceren we binnenkort via deze website.
Heerenveen Live 2022
Vrijdag 9 sept: 18:00 – 01:00 (met o.a Suzan & Freek, Miss Montreal & Queen Must Go On)
Zaterdag 10 sept: 14:00 – 00:00 (met o.a Maan & Band, Snelle & Band & Tino Martin & Band)
Heerenveen Live is een nieuw evenement met een andere programmering dan Heaven Open Air. Tijdens Heerenveen Live ligt de focus op ‘live’ muziek. Met Heerenveen Live tracht de organisatie het evenementen aanbod van de gemeente Heerenveen te verbreden. Hiermee geeft de organisatie uiting aan het feit dat Heerenveen een groeiende gemeente is én uiting aan het willen binden van inwoners aan Heerenveen maar ook het onderling willen verbinden van inwoners. Daarnaast is het voor de organisatie, podiumbouwers, artiesten, leveranciers en zzp’ers ( (uit de regio) een welkome toevoeging/opdracht na een lastige periode.
Ook voor dit nieuwe evenement zetten we een kortingsactie op.
We hopen u met deze brief voldoende te hebben geïnformeerd.
Heeft u toch nog vragen dan kunt u ons bereiken op info@heavenopenair.nl