Te koop 25 woningbouwkavels in Skoatterwâld te Heerenveen

In de woonwijk Skoatterwâld, aan de oostzijde van de plaats Heerenveen, zijn 25 nieuwe kavels beschikbaar. 7 kavels liggen aan de Regentesselaan en 18 aan de Stadhouderlaan, Alexialaan en Arianelaan.

De kavels liggen in een aantrekkelijk woongebied nabij museum Belvedère en de bossen van Oranjwoud. Een gebied dat qua uitstraling aansluit op de populaire en inmiddels gerealiseerde 1e fase van Skoatterwâld met de lange lommerrijke lanen.

Alle woningen in dit gebied worden aardgasloos gebouwd.

Bouwkavels aan de Regentesselaan

De zeven bouwkavels langs de ‘Regentesselaan’ liggen direct ten zuiden van de Oranje Nassaulaan langs de oostelijke grens van de wijk. De achtertuinen van deze bouwkavels grenzen aan een waterloop van het park rondom het museum Belvédère. De voorkant van de kavels grenzen aan een ca 1.50 meter brede groenstrook. De Regentesselaan wordt in de middenberm beplant met bomen en wordt hiermee sfeerbepalend voor dit deel van de wijk. De oppervlakte varieert van ca. 640 tot 760 m2. De kavelprijs per m2 voor de kavels 2 t/m 6 is € 242,–, voor kavel 1 is dat € 254,10 en voor kavel 7 is de prijs per m2 € 260,16 inclusief 21% BTW. Lees op de website meer over de kavels, de procedure, de prijzen en bekijk de kaart.

Bouwkavels aan de Stadhouderlaan, de Alexialaan en Arianelaan

Aan de Stadhouderlaan zijn 4 kavels te koop. De Stadhouderlaan is net als de Regentesselaan één van de sfeerbepalende lanen in dit deel van de wijk met een met bomen beplante middenberm.
De Alexialaan en Arianelaan, waar elk 7 kavels aan zijn gelegen, zijn twee korte woonstraatjes die voor voetgangers aansluiten op het naastliggende park. De kavels 5, 6, 14 en 15 liggen met één zij-erfgrens langs het park en grenzen aan waterpartij die bij het park hoort.
De oppervlakte van deze 18 kavels aan de Stadhouderlaan/Alexialaan/Arianelaan varieert van ca. 435 tot 588 m2. De kavelprijs per m2 is afhankelijk van de ligging (langs park en/of tuin ten opzichte van de zon) en varieert tussen de € 223,85 en € 254,10 inclusief 21% BTW. Lees meer over de kavels, de procedure, de prijzen en bekijk de kaart.

Meer info: https://www.heerenveen.nl/kavel/kavels-skoatterwald-fase-3-zuid/