Red levens in jouw buurt: volg een training Reanimatie en AED kosteloos!

Beste bewoners van Skoatterwâld,

Wij willen graag jullie aandacht vragen voor een belangrijke activiteit die we binnenkort organiseren. Vanaf eind mei organiseren wij in de Wijkruimte een kosteloze AED en Reanimatie training, waar in jij als wijkbewoner essentiële vaardigheden kunt leren om in noodsituaties levens te kunnen redden.

De training bestaat uit twee aansluitende dinsdagavonden van twee uur, geleid door bekwame professionals uit onze wijk: Patrick Noorman, docent trauma/klinische zorg van het Firda en Rutger Nota die werkzaam is bij de Politie. Met hun expertise en ervaring zorgen zij voor een kwalitatieve basis opleiding.

We bieden de training aan voor maximaal acht bewoners per keer. Oefenmateriaal is beschikbaar en er is ruimte voor individuele begeleiding. Voor bewoners van Skoatterwâld bieden wij dit kosteloos aan. Meld je snel aan, want de plaatsen zijn beperkt!

Dit zijn de eerste 2 trainingsmogelijkheden:

  1. dinsdag 28 mei en dinsdag 4 juni van 20 uur tot 22 uur [VOL]
  2. dinsdag 18 juni en dinsdag 25 juni van 20 uur tot 22 uur [VOL]

Interesse? Maar gebruik van deze planning tool om je in te schrijven, maak een keuze voor de 1ste trainingsavond om je in te schrijven. De training gaat door met minimaal zes cursisten.

Met vriendelijke groet,
Wijkraad Skoatterwâld, werkgroep AED