Glasvezel inventarisatie Skoatterwâld van start!

Veel bewoners hebben weinig keus in de wijk Skoatterwâld. Voor een beetje snel internet kunt u alleen bij Ziggo een goed pakket afsluiten.

Is er een alternatief?
In onze wijk worden alleen nieuwe woningen aangesloten op het glasvezel netwerk. Hiervoor heeft Reggefiber een nieuw wijkstation gebouwd aan het begin van Skoatterwâld.

De wijkraad gaat vanaf nu starten met een inventarisatie of u geïnteresseerd bent in een glasvezelaansluiting op uw huidige adres. Deze gegevens zullen wij eenmalig verstrekken aan Reggefiber B.V. (vanaf 1 mei: KPN NetwerkNL), zodat zij een haalbaarheidsonderzoek kunnen uitvoeren.

Deel onderstaande link zoveel mogelijk in de wijk! Lees het formulier en vul uw adres in als u daadwerkelijk interesse heeft. Met een flinke adressen lijst kunnen we de glasvezel leverancier overtuigen van het nut om in onze wijk glasvezel aan te leggen …. ook bij bestaande woningen!

En wilt u op de hoogte gehouden worden van deze actie en alle andere zaken die in uw wijk spelen … accepteer dan de pushberichten die we kunnen sturen via de browser (dit werkt alleen via de browser op een desktop, helaas niet op iPad of iPhone). Super handig voor de mensen die geen Facebook hebben.

Dit is de link: https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=MBF1ze8eIkiqusTco_AEe0M4oUyO13dHi32jTHzUARxUM0ZBMTBDRkRKM1ZKV1dTTFQxQldES0o5SC4u