Mensenlevens redden in Skoatterwâld?

Skoatterwâld heeft momenteel slechts één AED hangen (bij de entree van de gymzaal van de Spil) die alleen overdag beschikbaar is.

Wist u dat ...

  • In Nederland zijn er 8.000 reanimaties per jaar buiten het ziekenhuis.
  • In ruim 75% van de gevallen zijn er omstanders die het slachtoffer reanimeren.
  • De gemiddelde leeftijd van iemand met een hartstilstand is 67 jaar.

De wijkraad beoogt 6 AED's aan te schaffen om zo het gehele gebied van de wijk Skoatterwâld af te dekken. De totale kosten zijn rond de € 15.000,-.

Created using the Donation Thermometer plugin https://wordpress.org/plugins/donation-thermometer/.€15.000Raised €13.780 towards the €15.000 target.€13.780Raised €13.780 towards the €15.000 target.92%

Tussenstand: 21 december 2020 19:22 uur

Hoe staan we ervoor?
De wijkraad neemt 1 AED incl. buitenkast (a € 2.500,-) voor haar rekening. Daarnaast hebben we bij het Rabo Coöperatiefonds een bedrag van € 6.000,- en bij de TVM Foundation een bedrag van € 2.000,- weten te verzamelen. Verder doneren de bedrijven uit de Postiljon 450 euro. Dat alles bij elkaar opgeteld is al € 10.950,-. Verder gaat het bedrijf NEYCARE®  Safety BV een AED sponsoren! En via deze website is tot nu toe : € 3140,00 opgehaald. Heel hartelijk dank hiervoor, maar we zijn er nog niet.

We willen de rest van het bedrag graag via sponsoring bij bedrijven in de buurt zien te verkrijgen en donaties van inwoners van de wijk.

Wil uw bedrijf een sponsorbijdrage leveren?
We snappen dat gedurende deze coronacrisis niet alle bedrijven het even makkelijk hebben. Toch willen we graag een beroep op u doen, omdat we weten dat we met uw bijdrage wellicht een mensenleven kunnen redden.

Bedrijven kunnen bijdragen door middel van vaste sponsorbedragen.

AED pakket goud is € 1.000,- exclusief BTW.
AED pakket zilver is € 500,- exclusief BTW.
AED pakket brons is € 250,- exclusief BTW.

Een ander bedrag is natuurlijk ook mogelijk! Wilt u meer weten? Dan komen we graag met u in contact! Stuur een e-mail naar aed@skoatterwald.nl voor meer informatie of doe gelijk een donatie via deze pagina van het AED project.

Als inwoner van Skoatterwâld een donatie doen?

Dat kan natuurlijk ook! Gebruik de donatie pagina van ons project. Doneren kan via de beveiligde omgeving van Mollie en deze is te vinden rechts onderin op deze pagina.

Alvast onze hartelijke dank voor uw steun!

Project team AED Skoatterwâld !

Bianca, Arjen, John en Allard.

Rabobank