Nieuwe speelplek !!

Tussen de Willem Lodewijklaan en de straten Arianelaan en Luanalaan wordt in de bufferzone een speelplek gerealiseerd.

Inrichting

Het wordt een uitdagende speelplek voor kinderen vanaf een jaar of 8. Dit is een leeftijd waarop kinderen heel goed weten wat ze willen. De keuze voor de speeltoestellen is daarom bij de kinderen neergelegd.

Participatie

Met de wijkraad en vertegenwoordigers van de ouderverenigingen is bepaald welke sfeer de speelplek moet uitstralen. Gekozen is voor een natuurlijke, stoere, survival-achtige omgeving wat aansluit bij het landschap.
Vervolgens zijn passend in het thema en het beschikbare budget vier verschillende ontwerpen gemaakt. Ruim 300 kinderen van de midden- en bovenbouw van De Burcht en Het Slingertouw hebben gestemd op hun favoriet. Het winnende ontwerp staat hierboven.

Inloop

De kinderen zijn enthousiast en kunnen niet wachten tot de speelplek er is! We nodigen u van harte uit voor een toelichting op het ontwerp:

Datum: 3 februari 2020

Tijd: vrije inloop 16.30 -18.00 uur

Locatie: De Spil (Schoterplein 24)

Welke speeltoestellen er komen ligt vast. Op andere onderdelen zoals bijvoorbeeld de situering kunnen wij uw suggesties mogelijk meenemen.

Informatie

Heeft u vragen over deze informatie? Neem dan contact op met Floor Driessen (medewerker speelvoorzieningen) via f.driessen@heerenveen.nl of telefoonnummer 14 0513.