Skoatterwâld run 2024

Op zaterdag 14 september 2024 wordt voor de elfde keer de Skoatterwâld run georganiseerd.

Het programma ziet er dit jaar als volgt uit:

•    10.30 uur Warmingup Kidsrun
•    10.45 uur Start Kidsrun (basisschool leerlingen) (+/-750 m)
•    11.00 uur Start Skoatterwâld run (2,5 km voor jeugd / 5 km / 10 km)

De 2,5 km route is geschikt voor jongeren tot ongeveer 14/15 jaar.

De start en finish is bij het grasveld naast MFA De Spil in Skoatterwâld (Schoterplein 48 te Heerenveen). Kleedkamers, toiletten en parkeerplaatsen zijn aanwezig.

Route
De route van de Skoatterwâld run (5 of 10 km) is nagenoeg hetzelfde als de vorig edities, klik hier voor de route. Het parcours is licht glooiend en over verharde en onverharde paden. Eén ronde is 5 km, de deelnemers aan de 10 km lopen dus twee rondjes.

De route van de Kidsrun (+/- 750 m) is nabij MFA De Spil en gaat onder andere door de scholen De Burcht en Het Slingertouw, klik hier voor de route.

Deelname aan de Skoatterwâld run en de Kidsrun is op eigen risico.

Meedoen?

Inschrijven voor de Kidsrun is nog niet mogelijk!

Voor de Skoatterwâld run (2,5 km voor jeugd / 5 km / 10 km) is de inschrijving nog niet mogelijk!

Inschrijven kan tot zaterdag 14 september om 10.00 uur, eventueel ook nog bij de start/finish, maar zorg dan wel dat de betaling daar met IDEAL gedaan kan worden.

De deelnemers gaan door inschrijving akkoord met de deelnemersverklaring.

Tijd registratie

Deelnemers aan de Run Skoatterwâld (2,5 km voor jeugd / 5 km / 10 km) krijgen een registratiechip om aan de schoen vast te maken voor de tijdsregistratie. Zodat nadien de uitslag kan worden gepubliceerd. Na de finish dient de chip bij de organisatie te worden ingeleverd. De deelnemer aan de Skoatterwâld run ontvangt dan een goed gevulde tas van onze sponsoren.

Bij de Kidsrun vindt geen tijdregistratie plaats. Wel staat er bij de finish een klok waarop iedereen zijn of haar eindtijd kan zien. Na de finish krijgen alle deelnemers aan de Kidsrun een mooie beloning en wat lekkers, aangeboden door onze sponsoren.

Ophalen startnummer.

De startnummers voor de KidsRun kunnen worden opgehaald op zaterdag 9 september tussen 9.00 en 10.00 uur bij de start/finish.

De deelnemers aan de Skoatterwâld run kunnen hun startnummer en chip ophalen op zaterdag 14 september tussen 9.00 en 10.00 uur bij de start/finish.

Tevens kunnen de deelnemers aan Skoatterwâld run (2,5 km voor jeugd / 5 km / 10 km) op vrijdag 13 september tussen 19.00 en 21.00 uur bij de wijkruimte in MFA De Spil (Schoterplein 48 te Heerenveen) alvast hun startnummer en chip ophalen.

Vragen?

Voor vragen kunt u mailen naar: run@skoatterwald.nl

 

De volgende sponsoren maken dit evenement mogelijk: