Ziggo verhoogt de prijzen van internet en bellen!

Ziggo verhoogt de prijzen van internet en bellen vanaf 1 juli 2019 … lezen we in de krant en op diverse nieuwssites. De provider zegt dat dit nodig is om noodzakelijke investeringen te doen.

Veel bewoners hebben weinig keus in de wijk Skoatterwâld. Voor een beetje snel internet kunt u alleen bij Ziggo een goed pakket afsluiten.

Is er een alternatief?
In onze wijk worden alleen nieuwe woningen aangesloten op het glasvezel netwerk. Hiervoor heeft Reggefiber een nieuw wijkstation gebouwd aan het begin van Skoatterwâld.

De wijkraad gaat binnen enkele weken starten met een inventarisatie of u geïnteresseerd bent in een glasvezelaansluiting op uw huidige adres. Deze gegevens zullen wij eenmalig verstrekken aan Reggefiber B.V., zodat zij een haalbaarheidsonderzoek kunnen uitvoeren.

Privacy verklaring en pushberichten

Maar voordat we hiermee starten moet u weten dat we een privacy verklaring hebben opgesteld. Deze is te vinden op onze website in de cookie banner en via de link helemaal rechts onderin.
Daarnaast is het goed om te weten dat we sinds kort pushberichten kunnen sturen vanaf onze website. Zodra er een nieuw artikel is geplaatst ontvangt u een bericht via uw browser. Mocht u een adblocker of iets dergelijks gebruiken dan zult u specifiek de site skoatterwald.nl moeten toestaan om cookies te plaatsen.

Mocht u vragen hebben over dit glasvezel initiatief, privacy verklaring of de pushberichten dan kunt altijd even een mailtje sturen naar info@skoatterwald.nl